Agenda

Carregant Esdeveniments

Concerts MDA: Gaua + Polseguera

Data

23 abril a les 19.00

Els concerts MDA ja són una tradició a L’Harmonia. En aquesta nova entrega un dels grups que ens sorprendrà és Polseguera, amb influències dels The Psychedelic FursThe Jesus And Mary ChainEcho And The Bunnymen, The CureSad Lovers And GiantsJoy Division… Si vols descobrir qui són “Polseguera” pots fer-ho en aquesta entrevista realitzada per Oriol Rodríguez per Mondo Sonoro.

L’altre grup que no ens deixarà indiferents és Gaua. Amb elles, l’escenari es transforma en temple. Impera la foscor, trencada només per la llum d’espurnes i espelmes. “Gaua”, “nit” en euskera, fa de la música un acte catàrtic i connecta l’esperit amb una dimensió íntima. Lletres que fan surar les contradiccions humanes i les exposen a un procés sonor d’efectes terapèutics. 

Amb trajectòria en l’escena punk com a membres de bandes com Vértigo, Baula, Turbulentas, Rote Zora, Mari Montaña, Les Salvatges, Cortinilla Grasienta, Crit o Muriel Finsters; Ruth Agirre, Gemma Busquets i Nagore Garcia es van unir el 2017 sota el nom de Gaua per donar forma a un projecte que suposa un nou espai de llibertat musical i conceptual. 

Pots comprar la teva entrada fent clic aquí.

Preu

4,50€

Afegeix als teus calendaris

Google Calendar

iCal