Agenda

Carregant Esdeveniments

Degustacions literàries: “Estuve aquí y me acordé de nosotros” d’Anna Pacheco

Data

23 maig a les 19.00

La primavera ens avisa de l’inci de la temporada turística, si és que hi ha algun moment de l’any en què no estem en aquesta temporada. Així que hem decidit aprofitar els dies previs a la Fira Literal per convidar a l’Anna Pacheco a presenta el seu llibre “Estuve aquí y me acordé de nosotros. Una historia sobre turismo, trabajo y clase” (Ed. anagrama). Vindrà acompanyada de l’Assemblea de Barris pel Decreixement Turistic.

Anna Pacheco (Barcelona, 1991) és periodista i escriptora especialitzada en temes socials, treball, feminismes i cultura popular amb perspectiva de classe i gènere. Màster en Antropologia Social, és autora de la novel·la “Listas, guapas, limpias” i coautora del podcast Ciberlocutorio. Ha col·laborat en mitjans com El País, El Salto, El Diario i Planta baixa (TV3), entre d’altres.

Si vols gaudir de la vessant gastronòmica de la degustació, preparada per La Tempesta, caldrà que segueixis els següents passos:

1. El dia de la Degustació Literària, tria un lloc, seu i gaudeix de la presentació.

2. Al final de la presentació podràs tastar la proposta que marida el llibre del dia.

3. Comparteix les teves sensacions (amb les protagonistes de l’acte, amb les organitzadores, amb les de la barra, amb les amistats, a les xarxes socials…)

5. Torna sempre que vulguis!

Preu

Gratuït

Afegeix als teus calendaris

Google Calendar

iCal

Configuració de cookies


Tanca Més informació