Agenda

Carregant Esdeveniments

Descobreix Sant Andreu jugant. ‘Aniversari en perill: ajuda’ns a salvar-lo!’

Data

28.09.19 a les 10.00

El 28 de setembre a les 10h donarem el tret d’inici a l’aniversari descobrint Sant Andreu jugant. Perquè no podem concebre L’Harmonia sense Sant Andreu i tot el suport que ens ha donat col·lectivament. Al llarg d’aquests 5 anys hem teixit xarxa, hem col·laborat, hem crescut i hem après plegades gràcies al suport i acompanyament de col·lectius, organitzacions i persones.

és per això que hem preparat un joc on, juntes, haurem de salvar l’aniversari ja que està en perill de no poder celebrar-se. Aquest consistirà en un recorregut per vuit indrets de Sant Andreu on a cada parada hi haurà una prova. Serà imprescindible superar amb èxit cada prova i veure si encaixen totes les peces del trencaclosques; depèn de totes que puguem celebrar l’aniversari…!

I què has de fer si vols participar-hi? és molt senzill!

  • Cal que t’inscriguis en aquest formulari si vens sola o en aquest si vens en grup. (Els grups han de ser d’entre 4 i 6 participants. Aquests poden acabar d’omplir-se amb altres persones per part de l’organització).
  • Recomanem que portis roba còmoda. Les proves són moooolt senzilles, però hauràs de caminar!
  • Cal que siguis 15 minuts abans de l’inici del joc (9.45h) al punt de trobada (porta principal de l’Ateneu L’Harmonia). Si, et farem matinar però t’assegurem que valdrà la pena.
  • I si vols fer anar el cap i pensar què ha pogut passar amb l’aniversari i descobrir el fil conductor del joc, pots llegir la següent introducció!

Després de mesos de reunions, on juntes hem dissenyat la programació del 5è aniversari de l’Ateneu L’Harmonia, hem tingut un problema molt greu…

Mai oblidarem aquell dimecres quan ens trobàvem la comunitat harmònica preparant l’escaleta de l’aniversari. Era una tarda alegre, de les darreres abans de marxar de vacances, i es respirava alegria, quan, de sobte, ens va sorprendre una gran tempesta. Però el pitjor encara no havia arribat. Tot d’una, un llamp va deixar anar una descàrrega elèctrica sobre la terrassa del bar i va trinxar el full de l’acta de la reunió on teníem tot el programa d’activitats; i el vent va repartir-lo per tot el poble. Després de diversos mesos preparant-lo, l’aniversari harmònic no pot quedar-se en res!! 

Ens ajudeu a trobar els 8 actes del dia i ajuntar les peces entre totes, per fer de l’aniversari un dia meravellós?

Gràcies, valentes!

Des de l’Ateneu L’Harmonia volem agrair el suport a tots els col·lectius, equipaments i entitats que han fet possible que aquest joc sigui una realitat. 

Acte inclòs a la festa del 5è aniversari de L’Harmonia

Preu

Gratuït

Afegeix als teus calendaris

Google Calendar

iCal