Agenda

Carregant Esdeveniments

Dia Internacional de la Síndrome d’Asperger

Data

18 febrer a les 10.30

Us convidem a celebrar el Dia Internacional de la Síndrome d’ Asperger en un acte obert, amb la participació de la Dra. Maria Portella, neuropsicòloga experta com a mare i com a professional. Portella ens regalarà una xerrada-taller obert a persones interessades en aprendre i entendre l’autisme. Serà un espai participatiu i també accessible i obert a la informalitat, on desitgem generar diàleg, tertúlia i debat per parlar de temes punyents en l’autisme (dones, violències, discapacitat, etapes de vida, nova llei de curatela,..). També esperem comptar amb el debut de la nova Associació d’Autistes de Catalunya. En acabar s’oferirà un refrigeri a les participants. 

Organitza: GAM Asperger, un Grup d’Ajuda Mútua de mares, pares i avinguts que hem trobat en l’ajuda mútua un recolzament imprescindible per aprendre i comprendre la complexitat familiar, social, sanitària, educativa, laboral i de la vida en general dels nostres familiars i amics amb Síndrome d’Asperger. Som ja més de 150 famílies, la majoria pertanyents a diverses associacions i entitats implicades en el suport al col·lectiu aspie, i que estem connectades a través d’un grup de Whatsapp molt enriquidor com eina principal de suport.

Vam començar l’any 2016 davant la manca de respostes a les necessitats dels aspies, majoria recent diagnosticats, i el desconeixement i manca de recursos adients en l’etapa de l’adolescència, més complexa en aquest col·lectiu. Formem part del projecte de l’Ateneu de l’Harmonia com a entitat allotjada, on participem a la Comissió Antiestigma per tal d’aprendre i compartir reptes amb altres persones que lluiten per trencar prejudicis i mouen muntanyes per un mon inclusiu.

Preu

Gratuït

Afegeix als teus calendaris

Google Calendar

iCal