Agenda

Carregant Esdeveniments

Dinar d’aprofitament i Quinto Harmònic

Data

28.09.19 a les 14.30

Per tercer any consecutiu organitzarem un dinar d’aprofitament, gràcies als diversos comerços de Sant Andreu, qui ens facilitarà tot el menjar restant que no puguin vendre. Amb tot el menjar aconseguit, prepararem un dinar ben bo! A més, també comptarem amb la col·laboració de la Kantina Migrante, un projecte multidisciplinar fet per dones mono-parentals, que des de l’art culinari migrant desenvolupen propostes d’àpats saludables, sostenibles, adaptats a les estacions i a la producció local. La seva filosofia és l”Slow Food’: menja sa pel cos i l’ànima.

Com a novetat, i com a mesura d’estalvi ambiental, cada persona caldrà que porti el seu plat, coberts i got de casa. D’aquesta manera evitarem generar més residus.

I què seria un aniversari sense el ja tradicional Quinto Harmònic dinamitzat pels presentadors més enrotllats de tot Sant Andreu: en Xavi i en Guillem! Quin número és la parella d’aneguets? O quin any va acabar la guerra? (Si és que s’ha acabat!) De ben segur que ja saps la resposta.

Quin aniversari celebrem?
– Un músic que fa bons acords
Quan el celebrem?
– El dia dels innocents del novè mes
Les ganes que tenim que vinguis?
– El número fins on conta chuck norris!
Acte inclòs a la festa del 5è aniversari de L’Harmonia

Preu

Gratuït

Afegeix als teus calendaris

Google Calendar

iCal