Agenda

Carregant Esdeveniments

Espai Ateneu: Tens una cita a L’Harmonia!

Data

11.12.19 a les 20.00

Si llegeixes aquest esdeveniment et volem dir que ens faria molta il·lusió que participessis al proper Espai Ateneu que tindrà lloc dimecres 11 de desembre a les 20h a l’espai relacional de l’Ateneu.

Serà un espai de trobada on realitzarem una dinàmica molt xula: l’Speed Dating! I què és, et preguntaràs: fàcil! Ens posarem per parelles i tindrem una cita per reflexionar i parlar sobre quatre temàtiques en base a unes preguntes concretes. 10 minuts per tema, pim pam! 🙂

Reflexionarem sobre el paper de l’Ateneu durant els 5 anys de vida amb l’equipament obert i, en una segona part, quin pensem que ha de ser el paper de l’Ateneu en els propers anys, a més d’altres propostes, com per exemple, quin ha de ser el posicionament de l’Ateneu en contexts de lluites i repressius. Pots llegir el document on proposem unes preguntes de treball fent clic aquí.

Una ocasió per conèixer més a fons les persones i col·lectius que habitem l’Ateneu (i Sant Andreu) i per passar una estona bonica.

I recorda confirmar assistència! Pots fer-ho fent un correu electrònic a dinamitzacio@ateneuharmonia.cat

L’Espai Ateneu és un espai de participació obert a totes les veïnes, veïns i entitats de Sant Andreu en el què es valora, es proposa i es fa créixer el projecte de gestió comunitària. L’Espai Ateneu vol esdevenir un mecanisme de participació real, d’escolta activa i presa col·lectiva de decisions, així com una porta d’entrada a persones que es volen implicar en aquest projecte comunitari.

Preu

Gratuït

Afegeix als teus calendaris

Google Calendar

iCal