Agenda

Carregant Esdeveniments

Espai Ateneu: legitimitats, processos i malestars

Data

29 juny a les 20.00

Harmonioses, andreuenques, veïnat de Sant Andreu.

Podríem escriure molt sobre aquests set anys – quasi vuit – de vida que té l’Ateneu L’Harmonia. Com espai de gestió comunitària, els conflictes estan vius, i per això volem trobar-nos i parlar-ne el proper dimecres 29 de juny a les 20h a l’Espai Ateneu, l’òrgan de decisió i participació on ens trobem per fer balanç, comentar diferents aspectes del projecte i generar un punt de trobada i cohesió entre les entitats, col·lectius, comissions i veïnat de Sant Andreu.

En aquesta ocasió estem treballant per fer una trobada el més àmplia possible, amb col·lectius i persones de la comunitat, per poder posar sobre la taula legitimitats, processos i malestars personals i del projecte. És a dir, que aquest Espai Ateneu volem que sigui un espai de buidatge i aprenentatge, d’autocrítica i reflexió col·lectiva sobre com estem i a on volem anar. Totes tenim un bon grapat d’aprenentatges que ens acompanyaran per sempre, i de ben segur que també alguns malestars o conflictes no resolts.

És per això que volem trobar-nos, cuidar-nos i parlar-ne, per continuar construint entre totes aquest projecte del poble i per al poble, ja que ho tenim clar: la comunitat i la xarxa amb el territori ens fan més fortes.

L’Espai Ateneu és un espai de participació obert a totes les veïnes, veïns i entitats de Sant Andreu en el què es valora, es proposa i es fa créixer el projecte de gestió comunitària. L’Espai Ateneu vol esdevenir un mecanisme de participació real, d’escolta activa i presa col·lectiva de decisions, així com una porta d’entrada a persones que es volen implicar en aquest projecte comunitari.

Preu

Gratuït

Afegeix als teus calendaris

Google Calendar

iCal