Agenda

Carregant Esdeveniments

Espai Ateneu: el suport mutu i comunitari el proper 2021

Data

21.12.20 a les 19.00

Harmonioses, andreuenques, veïnat de Sant Andreu:

Podríem escriure molt sobre aquest any 2020. Totes tenim un bon grapat d’aprenentatges que ens acompanyaran per sempre més i a L’Harmonia hem evidenciat, encara més, que la comunitat i la xarxa amb el territori ens fan més fortes.

Per aquest motiu, us convidem el proper 21 de desembre del 2020 a les 19h a l’Espai Ateneu, l’espai de participació obert a totes les veïnes, veïns i entitats de Sant Andreu en el què es valora, es proposa i es fa créixer el projecte de gestió comunitària de L’Harmonia.

El Grup de Treball que hem creat per preparar aquest Espai Ateneu hem agafat les intervencions sorgides de la trobada de desconfinament col·lectiu feta el passat juliol i dinamitzada per Espai Coneix i ens hem marcat un repte que volem aconseguir amb l’ajuda de totes vosaltres: volem definir aquelles propostes concretes que col·lectivament ens imaginem per promoure el suport comunitari des de l’Ateneu i ens volem preguntar quines accions concretes poden fer créixer el suport mutu entre el veïnat.

Defensem firmament l’Ateneu com un espai de trobada, però també som conscients del context actual. És per això que ens imaginem una trobada híbrida: qui ho vulgui, podrà venir presencialment a l’Ateneu i connectar-se amb grups de 4 ó 5 persones respectant totes les mesures higièniques. Però qui no pugui apropar-se o sigui més de fer les trobades virtuals amb una manta a sobre acompanyada d’un cafè amb llet, també serà benvinguda, per suposat! Ben aviat publicarem l’enllaç de la trobada, que ja us avancem que serà per la plataforma Jitsi. Ja veieu, posem el màxim de facilitats. I és que ens faria molta il·lusió poder definir les accions pel proper 2021 en clau comunitària i amb totes vosaltres; que de ben segur que hi teniu molt a dir.

Us estarem molt agraïdes si podeu omplir aquest formulari per saber de quin mal morirem. Estem aprenent a organitzar trobades híbrides i ens anirà genial saber qui vindrà per acabar d’ajustar la dinàmica que tenim pensada.

L’Espai Ateneu és un espai de participació obert a totes les veïnes, veïns i entitats de Sant Andreu en el què es valora, es proposa i es fa créixer el projecte de gestió comunitària. L’Espai Ateneu vol esdevenir un mecanisme de participació real, d’escolta activa i presa col·lectiva de decisions, així com una porta d’entrada a persones que es volen implicar en aquest projecte comunitari.

Preu

Gratuït

Afegeix als teus calendaris

Google Calendar

iCal