Agenda

Carregant Esdeveniments

Espai Ateneu: una trobada de desconfinament col·lectiu

Data

15.07.20 a les 18.45

Com sabeu, l’Ateneu ha estat tancat per aquesta situació nova que totes hem viscut, cadascuna a la seva manera. El passat 8 de juliol vam poder celebrar la Retrobada de L’Harmonia i vàrem començar a recuperar aquest espai, que és de totes.

També vam poder compartir pensaments, emocions, aprenentatges i experiències viscudes, que algunes de nosaltres vam deixar escrites a dues pissarres.

Escrivíssiu o no, estiguéssiu a la Retrobada de L’Harmonia o no, us convidem a participar de l’Espai Ateneu – Una trobada de desconfinament col·lectiu, el proper 15 de juliol a les 18.45h a l’exterior de l’Ateneu.

Construirem un espai on poder reflexionar sobre el que hem viscut aquests últims mesos: com volem viure? A l’Ateneu, com podem fer créixer el suport mutu entre veïnes? Des del ventre, què sentim? Com ens sentim en relació a la comunitat o l’absència d’aquesta? Comptarem amb la dinamització d’Espai Coneix.

Això i més, el proper dimecres 15 de juliol a les 18.45h a l’exterior de l’Ateneu!

L’Espai Ateneu és un espai de participació obert a totes les veïnes, veïns i entitats de Sant Andreu en el què es valora, es proposa i es fa créixer el projecte de gestió comunitària. L’Espai Ateneu vol esdevenir un mecanisme de participació real, d’escolta activa i presa col·lectiva de decisions, així com una porta d’entrada a persones que es volen implicar en aquest projecte comunitari.

Preu

Gratuït

Afegeix als teus calendaris

Google Calendar

iCal