Agenda

Carregant Esdeveniments

Veus contra el masclisme. Espectacle interdisciplinar: clown, teatre i música!

Data

09.03.18 a les 22.00

Mentre llegeixes això, una dona acaba de patir una agressió sexual. I si ho llegeixes d’aquí una estona o demà, igual. I si ho haguessis llegit ahir, també.
Es calcula que cada dues hores un home agredeix sexualment una dona. Bé, no és “un” home… compteu quants poden ser. No és “una” dona, tampoc. Compteu. Comptem-nos.

A L’Harmonia ho volem comptar i contar. Aquestes i totes les altres agressions masclistes, les que no passen cada X hores, ni minuts, ni segons. Perquè no passen, hi són. Enganxades a les paraules, les tanques publicitàries, els gestos. Comptem-les i contem-nos què fer. I cantem-nos, també, com les derrotarem. (Mar Vallecillos)

Inaugurem una altra edició de “Veus contra el masclisme” amb aquest espectacle interdisciplinar on comptarem amb les actuacions de diverses artistes.

Espectacle de clown “Fiesta de la Evangelización” amb Virginia Melgar.
La Rosalia és tot amor. Ens porta la paraula de Déu. Té fe en les noves generacions, en la fraternitat i en el Papa Francesc. Somnia amb una gran peregrinació de joves cristians al Vaticà de Roma. Perquè allà on batega un cor sempre hi haurá esperança. Estem preparades per a l’Evangelització?

Espectacle de teatre “Cada vez que me acuerdo de ti” de la Cia. La recta d´Euler
Espectacle d’humor i cabaret. Tres grans dives tornen als escenaris després d’una temporada de reflexió sobre el show, els homes i el xoriço.

Concert amb Maio de Sal (música brasilera)
Un quartet femení que realitza versions de música de Brasil, Cap Verd i Portugal. Porten un repertori i arranjaments pensats amb delicadesa per crear una atmosfera càlida i plena de bon feeling! Pots escoltar el seu disc fent clic aquí.

Preu

Gratuït

Afegeix als teus calendaris

Google Calendar

iCal