Agenda

Carregant Esdeveniments

Exposició: Dones trencant barreres. Transformant les ciutats mediterrànies

Data

05.11.18 - 14.11.18

Et proposem visitar una mostra de deu imatges i històries seleccionades com a finalistes del concurs fotogràfic llençat el passat mes de novembre per la Fundació de Dones Euro-Mediterrànies (FFEM), amb seu a l’IEMed, amb motiu del Dia Internacional per a l’Eliminació de la Violència contra les Dones.

L’objectiu de la mostra és trencar estereotips i de gènere i posar en valor i destacar aquelles dones inspiradores que lluiten cada dia per trencar estereotips de gènere i promoure valors d’igualtat a les seves ciutats i comunitats a la regió euromediterrània.

Històries esperançadores i de superació de dones a Algèria, Bèlgica, Egipte, Israel, Marroc, Palestina i Turquia; dones que trenquen amb els rols tradicionals de gènere, que lluiten contra les desigualtats en el mercat laboral i l’educació, que ocupen un espai públic dominat pels homes, que exerceixen una llibertat d’expressió que en moltes ocasions se’ls hi nega.

és el que capten els retrats d’aquesta exposició, que presenta les millors imatges i històries del concurs fotogràfic euromediterrani que la Fundació de Dones Euromediterrànies (FFEM), de la qual l’IEMed n’és membre i seu a Barcelona, va organitzar amb motiu del Dia Internacional per a l’Eliminació de la Violència contra les Dones. Una convocatòria i una exposició resultant que pretenen posar en valor i destacar aquelles dones inspiradores que lluiten cada dia per trencar estereotips de gènere i promoure valors d’igualtat a les seves ciutats i comunitats.

L’exposició celebra les dones excepcionals i valentes, dones que fan front a reptes incomprensibles i batallen per aconseguir un espai i participar plenament a la vida de les seves ciutats.

La mostra arriba a Barcelona després d’haver-se pogut veure en destacades conferències i congressos feministes a París i Lisboa.

Per a més informació pots consultar la pàgina web de l’IEMed o la pàgina web de la Fundació de Dones Euromediterrànies.

Exposició apta per a tots els públics però recomanada a partir de 14 anys.

Entitats organitzadores: Institut Europeu de la Mediterrània (IEMed) i Fundació de Dones Euro-Mediterrànies.

Preu

Gratuït

Afegeix als teus calendaris

Google Calendar

iCal