Agenda

Carregant Esdeveniments

Exposició: Mostra de poemes de la Xarxa Poètica de Sant Andreu

Data

6 febrer - 28 febrer

Ara farà tres anys que Can Portabella, el Centre Cívic La Sagrera “La Barraca”, l’Ateneu L’Harmonia i l’Espai 30 vam crear el projecte que, des d’aleshores, i enguany en la seva III edició, s’ha convertit en una realitat, a la que cada any s’incorporen més equipaments com el centre cívic de Sant Andreu, la Torre la Sagrera, la Biblioteca Trinitat Vella José Barbero, BMurals, l’Institut L’Alsina, l’escola Jesús, Maria i Josep i l’Institut Ramon Llull. Aquest any, comptem també amb la Biblioteca La Sagrera – Marina Clotet, així com amb l’interès de col·laboració i el suport de Can Clariana i l’Intercanviador de l’Espai Jove Garcilaso.

La proposta neix de fer de la poesia diàleg, intercanvi, reivindicació, coneixement mutu, crit i emocions. Per una acció social i comunitària feta paraula i cultura viva.

L’objectiu del cicle és el d’apropar la poesia a les diverses comunitats dels projectes participants del districte i de Barcelona, ja que considerem que, tot i que la tendència és a l’alça, encara són pocs els espais de la ciutat on es programa poesia. Volem ser un micròfon que doni veus a tot tipus de persones disposades a deixar-se impregnar per la poesia: poesia recitada, poesia cantada, poesia visual, fins i tot ballada. Poesia càlida, divertida i punyent; en definitiva, poesia a raig.

Enguany hem publicat una convocatòria d’una acció poètica que ha consitit en fer una recollida de micro poemes escrits per veïnes del territori. D’aquesta crida, una desena seran seleccionats per pintar en diverses parets i murs del districte el proper divendres 26 a la tarda. I dissabte 27 a les 12h tindrem l’oportunitat de gaudir d’una ruta guiada pels diversos murals. La resta de poesies seran recollides en exposicions als diversos projectes participants. Un recull de versos per compartir mirades al món, formes d’estimar i formes d’entendre la vida.

Apropa’t a L’Harmonia durant el mes de febrer i podràs submergir-te en un mar de poesia, de reivindicació, de cultura.

Preu

Gratuït

Afegeix als teus calendaris

Google Calendar

iCal