Agenda

Carregant Esdeveniments

Festa de Carnestoltes galàctica!

Data

09.02.18 a les 20.30

“En la vella societat rural, fortament estructurada pel cristianisme, el temps de carnestoltes oferia mascarades rituals d’arrel pagana i un lapse de permissivitat que s’oposava a la repressió dels instints i la severa formalitat litúrgica de la quaresma. Actualment el carnaval s’ha convertit ne una festa popular de caràcter lúdic al voltant del rei Carnestoltes”

A l’Ateneu volem recordar i recrear l’època durant el carnaval, en contra de la repressió, no només dels instints sinó de la repressió social, la repressió heteropatriarcal, la repressió que viuen les persones refugiades en aquesta Europa de la vergonya… i totes les repressions que no ens deixen ser persones lliures.

és per això que us proposem venir disfressades sobre la temàtica “Espai Exterior” a la nostra festa! Extraterrestres, astronautes, planetes… deix volar la imaginació i crea una disfressa ben original!

A les 20.30h obrirem la festa amb el tradicional pregó a càrrec de l’Agrupament Escolta Jaume I. A les 21h comptarem amb l’actuació de la conta contes Nunila, que ens delitarà amb l’espectacle “Cuentos que abren caminos”. Un cop hagi acabat l’espectacle la comissió de participació ens oferirà la millor música!

Organitza: Comissió de participació

Preu

Gratuït

Afegeix als teus calendaris

Google Calendar

iCal