Agenda

Carregant Esdeveniments

Festa de Carnestoltes – Sota el mar!

Data

01.03.19 a les 21.00

“En la vella societat rural, fortament estructurada pel cristianisme, el temps de carnestoltes oferia mascarades rituals d’arrel pagana i un lapse de permissivitat que s’oposava a la repressió dels instints i la severa formalitat litúrgica de la quaresma. Actualment el carnaval s’ha convertit ne una festa popular de caràcter lúdic al voltant del rei Carnestoltes”

A l’Ateneu volem recordar i recrear l’època durant el carnaval, en contra de la repressió, no només dels instints sinó de la repressió social, la repressió heteropatriarcal, la repressió que viuen les persones refugiades en aquesta Europa de la vergonya… i totes les repressions que no ens deixen ser persones lliures.

Enguany la temàtica escollida ha estat ‘Sota del mar’. Convertim en un gran mar l’Ateneu; en un mar on la vida i la mort en són sinònims; on hi habiten peixos i diversos èssers, però on també hi moren persones. En un mar on a l’estiu ens hi banyem però on també hi volem fer consciència. Consciència de no tirar-hi plàstics o altres objectes. Reivindiquem el mar; deix volar la imaginació i crea una disfressa ben original!

A més, en aquesta nova edició, hem unit forces amb les veïnes de recinte de l’Institut Martí i Pous i de la Colla Castellera Jove de Barcelona.

A les 21h hi haurà la gran inauguració amb un sopar de ‘traje’. Porta els plats que vulguis per compartir i comencem la gran festa amb un bon àpat de germanor. A les 22h tindrà lloc el Show d’impro, a càrrec d’Improscritos. Abans de començar l’espectacle, cada persona del públic escriurà una frase sobre la que vol que tracti l’espectacle. I a partir d’aquí, la improvisació pren lloc. Que comenci l’espectacle! A les 23h agafarà el protagonisme la música a càrrec del Dj Calamardo (Tropical Rats).

Recorda venir disfressada de la temàtica ‘Sota del mar’!

Amb la col·laboració de la Colla Castellera Jove de Barcelona.

Organitza: Comissió de participació

 

 

Preu

Gratuït

Afegeix als teus calendaris

Google Calendar

iCal