Agenda

Carregant Esdeveniments

Festival Talent

Data

15.09.20 a les 19.00 - 16.09.20 a les 21.00

T’agrada la música en directe? Vols conèixer les noves apostes abans que ningú? La teva curiositat va més enllà dels dictàmens? T’esperem a la vuitena edició del teu festival, el TALENT!

Enguany el Festival TALENT serà especial. A causa de la situació d’emergència sanitària, se celebrarà al mes de setembre en comptes del juny, com s’havia fet històricament des del seu inici

Però l’espera haurà valgut la pena. Enguany hi haurà 26 propostes sorgides de les aules de l’Escola Superior d’Estudis Musicals del Taller de Músics, el doble que els anys anteriors. Durant tot el mes, es mostraran nous projectes heterogenis i originals de músics emergents de l’escena del jazz, el flamenco, el rock i altres músiques modernes.

Aquest 2020, a més, el Talent surt de la ciutat i porta la música a altres poblacions de la demarcació de Barcelona. Al Taller 24, la sala Omega-Morente de l’ESEM, l’Ateneu L’Harmonia, l’espai Calàbria 66 i el Casal de Barri Can Portabella, se sumen altres escenaris, com el Cicle d’Istiu de Sant Sadurní d’Anoia, el Teatre Principal d’Arenys de Mar, la Nova Jazz Cava de Terrassa i la Voilà! de Manresa.

Pots reservar la teva entrada fent clic a sobre de cada formació. 

PROGRAMACIÓ A L’ATENEU L’HARMONIA

Dimarts 15 de setembre | 19h: Gerard Cassola – Kitsune

El grup de fusió Pegasus ha estat un referent dins de l’escena musical catalana des de la primavera del 82, any en que van publicar el seu primer LP Nuevos encuentros (Pegasus Records, 1982).
Gerard Cassola presenta un conjunt  de composicions originals, influenciades per la música del llegendari grup, de caràcter jazz-rock amb arrels mediterrànies.

Gerard Cassola – baix elèctric
Pau Gòmez – guitarra elèctrica
Enric Bartumeu – teclat
Nil Blasco – bateria

Dimarts 15 de setembre | 20h: Pau Cardona – Café Olé feat. Javier Alonso

Pau Cardona lidera un trio de baix, bateria i teclat, on el baix farà la funció d’instrument melòdic i s’encarregarà de tocar les melodies d’alguns dels temes del repertori. A més, alguns dels temes comptaran amb la col·laboració de Javier Alonso a la trompeta, convertint en ocasions el trio en un quartet complementat per instrument vent metall. Falta

Artur Suriñach – piano/teclat
Pau Cardona – baix elèctric
Samuel Salazar – bateria
Feat. Javi Alonso – trompeta

Dimecres 16 de setembre | 19h: Pau Gómez – ASH

El projecte de Pau Gómez proposa  crear un repertori modern, actual i propi, pensat per a la formació d’un Power Trio instrumental.
En base als antecedents musicals de les bandes més importants, es mostraran els trets essencials i més destacats d’aquest tipus de formacions. rock, blues, reggae, funk, jazz, entre altres, conflueixen  habitualment en les composicions d’aquests grups per crear una fusió d’estils que defineix el seu so.
La banda de Pau Gómez es deixa influenciar per aquests trets diferencials per crear el seu propi repertori però sense caure en la pura recreació.

Gerard Cassola – baix
Ramón Castellví – bateria
Pau Gómez – guitarra

Dimecres 16 de setembre | 20h: Bernat Farran – Evolució de l’ska-reggae

Tal i com indica el nom del projecte, l’objectiu de Bernat Ferran és mostrar, a través del seu repertori, l’evolució de l’estil musical conegut com ska-reggae: quins són els seus inicis, amb Skatalites o The Specials, i fins a on ha evolucionat avui en dia, on s’ha mesclat amb altres estils. També inclou temes propis on mostra algunes d’aquestes variants actuals.
Un viatge musical que recorre l’estil des de la dècada dels 60, amb música Jamaicana, fins a l’actualitat, amb música feta aquí.

Quim Forns – teclat
Albert Cortasa – guitarra
Cesc Casals – baix
Joan Bars – veu
Jordi Guixé – saxo tenor
Marc Balcells – trombó
Bernat Farran – bateria

Dimecres 16 de setembre | 21h: Joan González – L’efecte funk. En busca del groove

Joan González proposa un exercici musical per aprofundir en el coneixement de la música funk i conèixer i comprendre quins són els elements musicals que fan que una música pugui ser classificada dins d’aquest estil. L’autor anomena a aquesta sèrie d’elements musicals amb el nom d’Efecte Funk, un concepte que dóna títol a aquest projecte i que centra la seva essència en aspectes purament musicals.
A través d’un viatge analític, aquest projecte també pretén posar de manifest la naturalesa de la música Funk i recopilar tots els ingredients necessaris per aconseguir la recepta perfecta del groove més funky.

Joan González – baix
Adam Olof – veu
Martí Castelló – teclat
Ramon Castellví – bateria
Marcel Vallès – guitarra
Jordi Montasell – trombó
A determinar – trompeta
A determinar – saxo

Preu

Gratuït

Afegeix als teus calendaris

Google Calendar

iCal

Configuració de cookies


Tanca Més informació