IV Jornades de Transició Ecològica | Ateneu L'Harmonia | Gestió comunitària a Sant Andreu de Palomar

Agenda

Carregant Esdeveniments

IV Jornades de Transició Ecològica

Data

18 juny a les 10.00

La XES organitza les IV Jornades de Transició Ecològica. Seran el divendres 18 de juny de 10h a 14h amb imprescindible inscripció prèvia per límit d’aforament. A continuació us presentem el programa de les jornades, que comptaran amb relatoria il·lustrada:

10h Benvinguda per part de la comissió d’ecologia de la XES

10h15 a 11h45 Quina és la contribució de l’economia social i solidària a la transició ecosocial?

– El repte de la transició ecosocial i les principals vies per abordar-la, Joana Bregolat, investigadora ecofeminista a l’Observatori del Deute en la Globalització i activista de FFF Barcelona.

– Punts forts i punts febles de l’ESS en la vessant ecològica, Eva Vilaseca membre de la cooperativa Espai Ambiental i de la comissió d’ecologia del a XES.

– Les Propostes per la Democratització Econòmica i la Transició Ecosocial de la XES, David Soler, membre de l’Associació de Barris pel Decreixement Turístic i de la comissió d’incidència política de la XES.

11h45 a 12h Pausa

12h a 14h Identificació de línies de treball estratègiques en sectors clau per la transició ecosocial: Es treballarà per grups sectorials (energia, alimentació, residus, mobilitat, conservació del territori, urbanisme i construcció…) per a identificar i prioritzar estratègies pels propers anys i detectar d’actors rellevants.

Organitza: XES Sant Andreu

Preu

Gratuït

Afegeix als teus calendaris

Google Calendar

iCal