Agenda

Carregant Esdeveniments

Jam Session de Festa Major

Data

26 novembre a les 20.00

De festa? A Sant Andreu! L’arribada del fred i de la darrera setmana del mes de novembre vol dir que la Festa Major de Sant Andreu és a prop. Aquest any, però, la sentim més lluny que mai. Tot i que la nostra voluntat ha estat poder celebrar-la i tot i no poder fer-ho com ens agradaria, des de la Comissió de Programació hem mantingut els dos actes previstos amb l’objectiu de mantenir l’esperit de la Festa Major. Aquests es realitzaran seguint totes les mesures sanitàries, doncs l’Ateneu és un espai segur. La cultura no s’atura.

I el primer acte és la ja tradicional Jam session de Festa Major a càrrec dels alumnes del Taller de Músics, projecte veí de l’Ateneu!

En aquesta ocasió comptarem amb la participació de Javi Sanchez, saxo; Javi Alonso, trompeta; Albert Poll, guitarra; Sepe Peñalver, piano; Sergi Murcia, baix; Pol Leiva, bateria; i Feat. Lluc Casares al saxo.

Ja et pots reservar el dia a l’agenda per acabar la setmana amb bon peu a ritme de jazz. Fes clic aquí per reservar la teva entrada.

Organitza: Taller de Músics

Acte de Festa Major

Preu

Gratuït

Afegeix als teus calendaris

Google Calendar

iCal