Jazz&Rice | Ateneu L'Harmonia | Gestió comunitària a Sant Andreu de Palomar

Agenda

Carregant Esdeveniments

Jazz&Rice

Data

09.11.19 a les 12.00

Arriba la cinquena edició de l’arrossada popular amenitzada amb música jazz a la plaça de Can Fabra.

Cuinarà el xef Bouba, de la Cooperativa de Treballadores La Guillotina, amb la col·laboració de les sis pinxes que s’han inscrit al taller de l’Ateneu “Arrossada Popular” per aprendre fent, amb la millor companyia. L’arròs serà vegatarià. Aquest acte també és possible gràcies a la col·laboració i sinergies amb la comissió de cursos i tallers, qui ha proposat el taller de l’arrossada popular, que consisteix en que 5 persones es convertiran en un dia en ajudants de xef i viuran en primera persona com s’organitza una arrossada popular.

Enguany la temàtica escollida és la creixent precarització de les condicions materials de les nostres vides i ens solidaritzem concretament amb la lluita dels RidersXDerechos, una organització creada l’any 2017 amb l’objectiu de reivindicar els drets laborals dels riders i d’acabar amb la situació precària d’aquest sector, basat en la política de falsos autònoms.

A l’arrossada comptarem amb la participació imprescindible del grup The Fellowship, format per Javi Sánchez – saxo/clarinet, Albert Poll – guitarra, Sergi Múrcia – baix elèctric i Pol Leiva – bateria; alumnes del Taller de Músics.

Els tiquets ja són a la venda al taulell d’informació de l’Ateneu a un preu de 5€.

Preu

5€

Afegeix als teus calendaris

Google Calendar

iCal