Agenda

Carregant Esdeveniments

Jornada Antiestigma

Data

19.01.19

La comissió antiestigma hem preparat 19 de gener una jornada plena d’activitats obertes i gratuïtes per a tots els públics. Tot seguit pots consultar la programació de la jornada.

Matí

10:15h – Obertura de portes, presentació de la jornada i de la comissió.

D’11:00 a 14:00h – Jocs de taula antiestigma amb la col·laboració d’ALC Stronghold i les diferents entitats de la comissió.

D’11:00 a 14:00 – Torneig de bàsquet 3×3 al pati de l’IES Marti i Pous (recinte Fabra i Coats). Inscripció a dinamitzacio@ateneuharmonia.cat

11:30h – Visita guiada pel recinte de la Fabra i Coats, a càrrec dels Amics de la Fabra i Coats.

13:30h – Vermut reivindicatiu amb la coral dels Iaioflautas.

14:00h – Dinar a càrrec de la Cooperativa La Guillotina. El preu del tiquet tindrà un cost de 3€ i es podrà adquirir al taulell d’informació de l’Ateneu a partir del 14 de gener.

Tarda

16:00 – Teatre fòrum amb cinc actuacions de diverses temàtiques. Al final de les representacions hi haurà un debat.

  • “No se ve pero existe”
  • Estigmes
  • Bar desastre
  • Transforma’t, teatre comunitari
  • “Monòlegs?”

18:30h – Xerrada: El límit te’l poses tu, a càrrec d’Alex Roca Campillo, un esportista qui ens explicarà la seva experiència arran d’haver patit una encefalitis vírica herpètica (herpes cerebral), fet que li va provocar una paràlisis cerebral amb un 76% de discapacitat física. Aquesta paràlisis li ha provocat una mobilitat reduïda que li afecta a la part esquerra del cos. A més, es comunica amb llengua de signes. Ens acompanyes a descobrir com ha ajudat l’esport a superar-se a si mateix? Vols descobrir com superar els propis límits que ens posem?

Totes les activitats es podran veure en streaming  al Twitter de l’Ateneu L’Harmonia (@AteneuHarmonia) en el marc del taller Cinemàtiques de la Web.

La comissió antiestigma es reuneix mensualment per tal de visibilitzar i defensar els drets de les  persones que pateixen diferents tipus de discriminació i dinamitzar accions per trencar estigmes.

Si vols apuntar-t’hi envia un correu a: antiestigma@ateneuharmonia.cat

Pots descarregar-te el díptic de la jornada aquí.

Organitza: Comissió Antiestigma

Col·labora: Cooperativa La Guillotina, Iaioflautas, ALC Stronghold, àlex Roca Campillo, Amics de la Fabra i Coats, AFA Martí i Pous i Transforma’t, teatre comunitari i Livemedia.

Preu

Gratuït

Afegeix als teus calendaris

Google Calendar

iCal