Agenda

Carregant Esdeveniments

Jornades. Col·lapse en disputa: consciència i acció

Data

28 gener - 30 gener

Aquestes jornades són un espai per abordar, aprendre i debatre sobre el col·lapse – l’emergència climàtica, des d’un enfocament de consciència i acció, per a veïnat i activistes. A partir de diferents xerrades, ponències, taules rodones i debats, abordarem aspectes com: Què entenem per col·lapse?, Quins missatges i relat necessitem?, lligams entre el canvi climàtic i el col·lapse; esgotament dels combustibles fòssils i crisis del sistema energètic; sobiranies i polítiques energètiques; entendre i combatre l’ecofeixisme, decreixement i propostes de transició ecosocial.

També escoltarem l’experiència de pobles que han viscut processos o èpoques amb manca de recursos, crisis severes o talls de subministraments i les seves respectives experiències per fer-hi front des del teixit popular, la solidaritat i l’organització, tot mantenint la reproducció de la vida.

A través de l’ecofeminisme abordarem claus per repensar les ciutats i construir comunitats sostenibles, fent palès el paper de les dones, les cures per a la sostenibilitat de la vida i l’aposta per la sobirania i autosuficiència.

Escoltarem  eines per a una sortida no individualista al col·lapse, en clau d’acció col·lectiva i de present i futurs comunitaris. Finalment, conversarem plegades sobre organització i accions davant l’emergència. Us hi esperem, present en lluita pel col·lapse en disputa.

Entrada lliure fins a completar aforament.

Per a qualsevol dubte pots contactar-nos a: emergenciaendisputa@gmail.com o al perfil de twitter @CDisputa

 

Preu

Gratuït

Afegeix als teus calendaris

Google Calendar

iCal