Agenda

Carregant Esdeveniments

L’Escoleta: 10 coses que he après sobre participació a la meva feina

Data

20.06.19 a les 21.00

L’Escoleta és una iniciativa del grup promotor de la cooperativa Indigestió que consisteix en muntar un seguit de sessions en les que les persones implicades en aquest procés compartim coneixements i inquietuds, una bona manera per donar forma a una cooperativa de consum cultural.

En aquesta ocasió acollim a L’Harmonia la 5a sessió d’aquest procés, facilitada per Jordi Oliveras.

La idea principal de la sessió és posar en qüestió el pessimisme amb el que abordem les propostes de participació, fent algunes propostes que ajudin a modular aquest pessimisme. No només en el pessimisme que de seguida salta quan surt la paraula participació, sinó, més a fons, el pessimisme sobre les possibilitats humanes que hi ha darrera aquesta posició, i en aquest sentit hi ha coincidències entre els favorables i els contraris a la participació, que en el fons a vegades semblen coincidir en la mirada sobre les persones.

En Jordi ho explicarà a través d’un petit viatge per alguns aprenentatge al seu lloc de feina, ordenats en un decàleg, per acabar amb una proposta: primer, el reconeixement de que, col·lectivament, no en sabem prou. Després una invitació a la insistència i la paciència. Tot això, passant per algunes propostes de matisos i aprenentatges pendents.

Per a més informació i fer la inscripció pots fer clic aquí.

Imatge: Adaptació d’una imatge de: Hassanelsayad. Llicència CC (CC BY-SA 4.0)

Organitza: Nativa

Preu

Gratuït

Afegeix als teus calendaris

Google Calendar

iCal