Agenda

Carregant Esdeveniments

Literal, fira d’idees i llibres radicals

Data

10.05.19 - 12.05.19

Literal és la fira d’idees i llibres radicals de Barcelona on s’ajunten editorials, llibreries, autores i autors, lectores i lectors per compartir, discutir i somniar, sobre el món en què vivim i com transformar-lo. Des de la cultura i el pensament crítics gaudirem de la millor literatura crítica compartint-la amb qui la crea.

Literal, fira d’idees i llibres radicals celebrarà la seva cinquena edició els dies 10, 11 i 12 de maig de 2019 a l’Ateneu L’Harmonia (dins l’espai de l’antiga fàbrica Fabra i Coats), a Barcelona. Volem que Literal continuï sent un espai de trobada entre persones, llibres i idees.

Obrir debats, obrir camins, obrir significats, obrir opcions, obrir interpretacions, obrir fronteres, obrir les presons, obrir les finestres, obrir la curiositat, obrir la ment, obrir un llibre, obrir el futur…

En un món que vol tancar-se sota mil claus celebrem l’obra de Joan Brossa. De la revolució com a poesia i de la poesia com a revolució.

Transformar la realitat a partir de l’aparellament d’elements que provenen de contextos diversos, jugar amb la forma de les lletres, qüestionar el món a partir de l’activació de la mirada converteixen Brossa en un prestidigitador de la paraula, en un mag que posa de manifest que res no és el que sembla. A la vegada, el context històric en què va viure fa del poeta un creador combatiu, crític, punyent, que empra el llenguatge poètic per disparar verí i ferir amb la duresa de les paraules.

Ben aviat desvetllarem tota la programació!

Preu

Gratuït

Afegeix als teus calendaris

Google Calendar

iCal