Agenda

Carregant Esdeveniments

Literal: fira d’idees & llibres radicals

Data

21 maig - 22 maig

Literal, la fira d’idees i llibres radicals, celebrarà la seva 8a edició els dies 21 i 22 de maig de 2022 al recinte de la Fabra i Coats, a Barcelona. Aquesta edició tindrà un format presencial amb un centenar d’editorials al mercat del llibre i una cinquantena de converses, debats, presentacions, poesia i contacontes, entre altres activitats. En paral·lel, es comptarà amb un mercat del llibre.

Els dies 19 i 20 de maig, la fira reobrirà el seu espai professional, LITERAL PRO, un mercat professional del llibre radical, especialitzat en pensament crític. La primera edició va tenir lloc el 2019 i va comptar amb una vuitantena de participants, la meitat de procedència internacional.

El mes de maig la Fabra i Coats de Barcelona es converteix en la ciutat dels llibres radicals!

Aquest any se celebra el centenari de Joan Fuster i des de Literal li hem volgut fer el nostre petit homenatge, dedicant-li el cartell d’aquesta edició i fent girar part de la programació al voltant de les seves idees. Però no només això. Literal té ADN fusterià, la seva essència plana per sobre l’organització de la pròpia fira. Literal és una fira política, que vol apropar el públic general a la cultura que fa dels marges i visibilitzar, així, aquests altres centres de producció cultural. Igual que Fuster, des de Literal sabem que «tota política que no fem nosaltres serà feta contra nosaltres». És per això que, des de l’Economia Social i Solidària, impulsem una fira literària amb mirada de país.
Fem de Literal un espai de trobada comunitària, de lluita compromesa i de subversió. Perquè, entre totes i tots, la convertim també en un espai d’emancipació!
Més informació aquí.

Preu

Gratuït

Afegeix als teus calendaris

Google Calendar

iCal