Agenda

Carregant Esdeveniments

Musical Prescription

Data

21.12.19 a les 20.00

No volem acabar l’any sense una nova prescripció musical a càrrec de les vostres especialistes de confiança!

Ara que s’acosten festes i que qui més qui menys intenta escapar-ne, hem pensat que una recepta estricta a base de ball, bon ambient i bona música us pot preparar mentalment i física per al que vindrà. Només volem que recordeu una cosa important: si caieu, siusplau feu-ho amb estil.
La recepta d’aquest més és variada i en aquesta ocasió, per errors en el guió, no comptarem amb cap xerrada. Prometem, però, que seguim tenint principis i que les nostres prescripcions seguiran tenint la dosi habitual i justa de reflexió i divertimento en les properes ocasions.

Claire Retro Girl

Des de Màlaga i resident a Barcelona arriba aquesta dona amant de tot allò vintage. és confundadora del club Destination 2165 junt amb Roy Brille i ha fet carrera punxant a molts saraus i festes de la ciutat podrida i més enllà. Early Soul, Ska i r&b per la vostra més alta fruïció.

Maytal

Des de Badalona i en les altes vitrines de l’imaginari gracienc més underground, arriba l’home, la llegenda i el mite: Dj Maytal. Després d’anys rere la barra del sideral bar Laila, ens visita per primera vegada per dur-nos tot el bon gust que ha anat acumulant durant aquests anys. ço és: bogaloo saborós, disco directament des de NYC, rumba catalana i bombes funk.

Willy No future

Andreuenc, scooterista i membre il·lustre del No Future Scooter Club, niu i refugi pels scooteristes més nihilistes i punks d’esprit. El Willy ens portarà bones dosis de reggae jamaicà per a dansar a bon ritme. Lamentem comunicar-vos que no punxarà revival ni soul de creuer.

Xavi Torrents i Furna

La xusma resident portant-vos el bo i millor.

Com sempre bon ambient, bona música, gratuït. Dansaires-friendly.

Per a més informació pots consultar l’instagram de Musical Prescription Crew. 

Preu

Gratuït

Afegeix als teus calendaris

Google Calendar

iCal

Configuració de cookies


Tanca Més informació