Agenda

Carregant Esdeveniments

Nits Literàries: Anarquia és independència

Data

12.05.16 a les 20.00

Anarquia és independència és una obra de teatre feta a partir d’arquetips psicotímics i de psicologia evolutiva barata. Com, d’altra banda, estan fetes totes les obres que hi ha a actualment en cartellera.

L’ única peculiaritat d’Anarquia és independència, és que NO és cap obra de teatre i que NO està feta a partir de cap patró psicològic sistèmic ni cap situació artificialment acotada.

Tres poetes, cantaires, intèrprets, tres ballarines voladores llençant frases com punyals, llançant versos que són dinamita per l’ànima: Núria Martínez-Vernis, David Caño i Roger Pelàez.

L’oralitat que esquerda, el ritme vocal que distorsiona.

Amb la inestimable presència de l’ubic Martí Sales, Marquès de la Sarandunga.

Núria Martínez-Vernis
El seu primer llibre de poemes, L’acròbata tampoc no en sortirà il·lès (2000), va rebre el Premi Amadeu Oller i el Premi literari Memorial Anna Dodas. Amb el segon llibre, Quantes mentides fan una sola veritat (2003), va guanyar el Premi Josep M. Lopez-Picó.
Forma part del grup Cataclístics, que experimenten, investiguen, aprenen i barregen les disciplines artístiques. El seu tercer llibre és Deix on dir (2011).

Roger Pelàez
El vallesà Roger Pelàez ha estat vocalista de formacions com Budellam o El Mal Ja Està Fet. A més de dibuixant de TMEO, locutor de radio i provocatiu sermonejador. Sense cap instrument per acompanyar-se, Pelàez es va fer valer únicament a través de la seva veu i el seu àcid sentit de l’humor.

David Caño
David Caño (Olot, 1980). Ha publicat cinc llibres de poemes: Barcelona (2007); He vist el futur en 4D (2009), PostMortem/I del no-res, TOT (2012); Teresa la mòmia (2013) escrit juntament amb el poeta Lluís Calvo, i el recent Res és ara ni això (2013). En aquests darrers anys ha realitzat una quantitat considerable de recitals i col·labora de manera habitual en espectacles on es combina la poesia i la música.

Martí Sales
Martí Sales i Sariola (Barcelona, 1979) és escriptor, traductor i músic. Llicenciat en Teoria de la Literatura i Literatura Comparada per la UB. Es va donar a conèixer amb el poemari Huckleberry Finn, que li va valer el premi Vila de Lloseta de poesia, el 2005. El 2007 va debutar en el terreny de la narrativa amb Dies feliços a la presó, i el 2012 va publicar Ara és el moment, sobre l’escena musical independent de Catalunya. També ha traduit autors com John Fante, Kurt Vonnegut o Harold Pinter; ha cantat amb grups com Els Surfing Sirles, ha dirigit el Festival de Barcelona de Poesia (2010-2012) i col·labora en mitjans com el Time Out o L’Avenç.

Preu

Gratuït

Afegeix als teus calendaris

Google Calendar

iCal