Nits Literàries: Presentació del llibre de Jordi Borràs “La força de la gent” | Ateneu L'Harmonia | Gestió comunitària a Sant Andreu de Palomar

Agenda

Carregant Esdeveniments

Nits Literàries: Presentació del llibre de Jordi Borràs “La força de la gent”

Data

17.03.20 a les 19.00

Després de fer-se pública la sentència del Procés i que més de cent anys de presó condemnessin injustament nou persones, els carrers han tornat a ser els protagonistes d’un moviment que ni s’atura ni s’encongeix davant la repressió de l’Estat. Com una onada de força inimaginable, la societat s’ha organitzat amb una mobilització sense precedents, capaç d’aturar l’aeroport de Barcelona i de col·lapsar el pas per carretera a la Jonquera, de fer valer de dia la seva dignitat amb llargues caminades i de nit encendre el foc de la indignació a les capitals catalanes. Un cop més, la força de la gent és imparable. Jordi Borràs recull el testimoni gràfic d’uns dies històrics que quedaran per sempre més.

Amb la presència de l’autor Jordi Borràs Abelló (Barcelona, 1981), i presentat per l’advocada Carla Vall. Fotoperiodista i il·lustrador freelance membre del Grup de Periodistes Ramon Barnils. Actualment col·labora, entre altres mitjans, amb El Món, El Temps, Crític i la revista basca Argia. Ha dedicat part de la seva obra professional a investigar l’extrema dreta i el nacionalisme espanyol a Catalunya. Ha publicat diversos llibres, entre ells Dies que duraran anys (Ara Llibres, 2018).

Organitza: Ara Llibres, La Tribu i Ateneu L’Harmonia

Preu

Gratuït

Afegeix als teus calendaris

Google Calendar

iCal