Agenda

Carregant Esdeveniments

AJORNAT – Orelletes. Concert familiar de Festa Major amb Lxs duendes del parque

Data

28 novembre a les 12.00

Hem hagut d’ajornar el concert previst pel dissabte 28 amb Lxs duendes del parque. Esperem poder confirmar nova data ben aviat!

De festa? A Sant Andreu! L’arribada del fred i de la darrera setmana del mes de novembre vol dir que la Festa Major de Sant Andreu és a prop. Aquest any, però, la sentim més lluny que mai. Tot i que la nostra voluntat ha estat poder celebrar-la i tot i no poder fer-ho com ens agradaria, des de la Comissió de Programació hem mantingut els dos actes previstos amb l’objectiu de mantenir l’esperit de la Festa Major. Aquests es realitzaran seguint totes les mesures sanitàries, doncs l’Ateneu és un espai segur. La cultura no s’atura.

No volíem deixar els menuts de casa fora de l’esperit de Festa Major. És per això que us proposem celebrar la vida amb diversxs cantautorxs que faran gaudir als infants de casa a ritme de punk, rock i folk.

Ja et pots inscriure fent clic aquí.

Orelletes és un cicle de grans concerts per a gent petita, un cicle de música que vol apropar diferents gèneres musicals a infants. El cicle proposa concerts de grups i artistes que habitualment toquen per a públic adult, però en aquesta ocasió adapten el seu espectacle a les orelles més petites de casa.

Acte de Festa Major

Preu

Gratuït

Afegeix als teus calendaris

Google Calendar

iCal