Agenda

Carregant Esdeveniments

Orelletes amb The JA’s Band

Data

27.10.18 a les 12.00

Inaugurem una temporada més l’Orelletes, el cicle de concerts pels més menuts de casa! Al concert inaugural comptarem amb The JA’s Band és una jove formació que va fer la seva primera actuació l’1 d’abril de 2017 i que des de llavors ha realitzat més d’una quinzena d’actuacions en diversos tipus de locals , especialitzant-se en el vermuts i aperitius musicals.

El seu repertori consta de diversos clàssics del blues i del jazz als quals s’hi afegeixen clàssics del pop i el rock interpretats en format acústic i amb arranjaments jazzístics o blueseros. Així poden interpretar tant a Bowie, com a Clapton o a Winehouse, juntament amb temes de Billie Holiday o de Ray Charles.

El grup està format per Jara Aiala, Veu, Isaïes Albert, guitarra, Raül Bruna, contrabaix i Sara Martínez, caixa i percussions.

*Aquest concert tindrà lloc dins el marc de la VII edició de la FESC.

Orelletes és un cicle de grans concerts per a gent petita, un cicle de música que vol apropar diferents gèneres musicals a infants. El cicle proposa concerts de grups i artistes que habitualment toquen per a públic adult, però en aquesta ocasió adapten el seu espectacle a les orelles més petites de casa.

Per a més informació pots consultar la seva pàgina de facebook.

Preu

Gratuït

Afegeix als teus calendaris

Google Calendar

iCal