Orelletes: Lia Sampai | Ateneu L'Harmonia | Gestió comunitària a Sant Andreu de Palomar

Agenda

Carregant Esdeveniments

Orelletes: Lia Sampai

Data

28.03.20 a les 12.00

Lia Sampai puja a l’escenari per primera vegada a Tortosa, el juny de 2017, i rep el 2n premi en el Concurs de Cantautors de Ferreries. Aquest bon començament l’engresca a continuar. L’atzar la duu a contactar amb Adrià Pagès, guitarrista i compositor, a qui proposa col·laborar en la gravació de l’EP i els concerts que puguin anar-se concretant.

Adrià Pagès cursa el Grau en Composició a l’Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC). Dedicat a la composició de peces solistes o de petita agrupació, finalitza els estudis l’any 2018 després de fer el darrer curs a Estocolm. La seva formació com a guitarrista s’ha desenvolupat sota el tutelatge dels intèrprets àlex Garrobé, Feliu Gasull, Xavier Coll i Laura A. Young.

Lia Sampai i Adrià Pagès comencem a col·laborar al novembre de 2018. Després de treballar de valent, entrem a l’estudi (el premi d’Andorra finalment es materialitza en 16 hores a l’estudi els dies 21 i 22 de gener). Així, neix un LP de 10 cançons: La Fada Ignorant; àlbum debut, que fem públic al febrer de 2019. Plegats, han continuat rebent reconeixements.

Orelletes és un cicle de grans concerts per a gent petita, un cicle de música que vol apropar diferents gèneres musicals a infants. El cicle proposa concerts de grups i artistes que habitualment toquen per a públic adult, però en aquesta ocasió adapten el seu espectacle a les orelles més petites de casa.

Preu

Gratuït

Afegeix als teus calendaris

Google Calendar

iCal