Agenda

Carregant Esdeveniments

Orelletes: Papageno i Papagena

Data

21.12.19 a les 12.00

Arriba l’últim Orelletes del 2019 i aprofitem per endinsar-nos a la música clàssica! Papageno i Papagena és un espectacle familiar sobre l’òpera de “La Flauta Màgica” de Mozart explicada en forma de conte i amb les seves àries i duos com a banda sonora.

Hi havia una vegada un príncep que es deia Tamino que acabava de salvar-se de ser devorat per una enorme serp mentre passejava pel bosc….. Que sabeu aquesta història? és aquella que també surt una malvada reina, una princesa anomenada Pamina, una flauta màgica i els nostres protagonistes: Papageno i Papagena. Ells seran els encarregats d’explicar-nos aquest conte i de cantar-nos les melodies més boniques d’aquesta gran òpera de W. A. Mozart: “la Flauta Màgica” Ens hi acompanyeu?

A càrrec de la Companyia Opera-Collage.

Orelletes és un cicle de grans concerts per a gent petita, un cicle de música que vol apropar diferents gèneres musicals a infants. El cicle proposa concerts de grups i artistes que habitualment toquen per a públic adult, però en aquesta ocasió adapten el seu espectacle a les orelles més petites de casa.

Preu

Gratuït

Afegeix als teus calendaris

Google Calendar

iCal