Agenda

Carregant Esdeveniments

Pa’lante, amiga! Festival punk, queer i transfeminista

Data

23.03.19

El proper dissabte 23 de març el col·lectiu ‘Pa’lante, amiga’ ens proposa venir a la fira d’autoedició gràfica i sonora, en una jornada plena de tallers, xerrades, debats, projeccions, concerts, exposicions i menjador vega. Serà un espai de trobada per a diverses lluites dissidents, de l’art gràfic, la música i la feina creativa de les persones punks que qüestionen i construeixen maneres diferents d’entendre les relacions de poder i de gènere.

Les identitats perifèriques a l’hegemonia de la masculinitat, és a dir, dones, homosexuals, queers, trans, persones no binàries, i altres  dissidències sexuals ens aliem en aquesta celebració perquè sentim que són necessaris espais comuns en els que puguem donar a conèixer els diversos projectes, compartir lluites i inquietuds perquè juntes som més. Pa’lante, Amiga! serà una jornada de recolzament a projectes creatius de diverses companyes que mitjançant la música, la il·lustració, la fotografia i els fanzines projecten el divers potencial artístic que hi ha dins l’imaginari antiheteropatriarcal i de resistència punk.

A més, hi haurà un espai que aglutinarà editorials, col·lectius, distribuïdores…que, sota el concepte ‘D.I.Y’, publiquen i creen fanzines, il·lustracions, serigrafies, material sonor i inclús, artesà, que tracten temes com el feminisme, el queer-punk, el riot grrrl, la teoria queer-core, la sexualitat, l’erotisme, les masculinitats… a més de lluites interseccionals com l’alliberació animal, l’antiracisme, l’anti-colionalisme, texts llibertaris, etc.

El festival es portarà a terme sota un protocol de seguretat, de cures i d’antiagresions per a garantir que totes les persones puguem gaudir de l’esdeveniment de manera còmoda i segura.

El divendres 22 el festival tindrà lloc a la Cinètika i l’entrada serà amb taquilla inversa. Dissabte 23 l’entrada als concerts tindrà un cost de 5€, destinats a cobrir les despeses de l’esdeveniment.

Els espais són lliures de fum i durant tot l’esdeveniment hi haurà venta de picapica vega i begudes.

Ben aviat es publicarà el programa complet d’activitats.

Organitza: Pa’lante amiga

Preu

Gratuït

Afegeix als teus calendaris

Google Calendar

iCal