Agenda

Carregant Esdeveniments

Presentació de Forn de calç vol 3 i concert de Les Salvatges

Data

24.03.23 a les 19.00

Forn de Calç és la revista de còmics d’Extinció Edicions. L’editorial que l’aixopluga porta un nom basat en una novel·la de Thomas Bernhard i segueix la direcció que va prendre l’autor austríac, que, com en altres projectes editorials que es cultiven als marges, és l’oposada. En aquest cas, els marges són el còmic que es fa a casa nostra, un ecosistema artístic tan ric com desconegut.

Forn de Calç 2 ha guanyat el premi en la categoria de “Millor Còmic Alternatiu al festival d’Angoulême 2023”, un dels festivals de còmic més prestigiosos del món.

Ara a L’Harmonia presenten el 3r volum, acompanyats del concert de Les Salvatges: 

Ens agrada que ens cantin sobre assemblees, ens agrada que ens cantin sobre robar tofu al supermercat mentre l’asfalt entra en combustió espontània, ens agrada que ens cantin del final de les coses per començar-ne de noves, ens agrada que ens cantin de pensar en renunciar i no fer-ho mai, ens agrada que ens cantin de les seves inseguretats que són les nostres i de les seves certeses que ens agradaria que ho fossin, ens agrada que ens cantin de que odien, de que estimen, de les llistes eternes de tasques inassolibles, de la presència dels qui ja no hi són, de sacrificar-se a no sacrificar-se, de no obligar-se, de no marejar-se, de que renunciar al luxe és renunciar a l’esclavisme i ens agrada que ens cantin com ho fan elles…LES SALVATGES.

 

A càrrec d’Extinció Edicions

Preu

Gratuït

Afegeix als teus calendaris

Google Calendar

iCal

Configuració de cookies


Tanca Més informació