Agenda

Carregant Esdeveniments

Presentació de la novel·la: “Huéspedes de la sala de espera” a càrrec del Grup de Pintors de Sant Andreu

Data

27 febrer a les 19.00

El Grup de Pintors de Sant Andreu ens proposen, en aquesta ocasió, la presentació de la novel·la: “Huéspedes de la sala de espera” d’Elena Almeda.

Aquesta obra, relata la vida d’uns “abueletes” que en la darrera etapa de la seva vida, es troben en una residència situada en un turó als afores  d’Estrasburg, i es consideren molt privilegiats per viure i haver-se trobat en un lloc tant acollidor com una mansió d’estil neoclàssic, i que uns marquesos sense descendència van donar a la ciutat. Fortalesa, adaptada a les necessitats dels hostes… precioses habitacions, amplis menjadors i  amb frescos al sostre de tota l’estança, que també tenen un protagonisme en la narració. Encara que “ells” només miren i són observats. 

La novel·la zigzagueja per la infantesa i joventut dels protagonistes principals, que passen moltes estones junts recordant els seus ‘ahirs’, amb moments molt emotius, curiosos, anecdòtics i algunes de les vivències,  molt sorprenents i tristes. 

També al llarg de la història, hi ha moments molt divertits i converses molt profundes que no et deixaran indiferent. Passant per les carències afectives i solitud de molts d’ells. I el buit que li deixa a la protagonista, el rebuig dels seus fills, arran de l’accident de cotxe que té amb  el seu marit.

 La lectura és amena i enriquidora i en cada capítol trobaràs la motivació i interrogants per estar expectant i anar passant  pàgines  i devorar els trenta capítols –amb un final sorprenent– i al baixar-se el teló,  sortir satisfet, d’aquesta altre “sala”. La qual recull fragments de vides, en els que qualsevol, es pot sentir identificat amb algunes de les narracions dels ‘abueletes’.

Esperem comptar amb la vostra presència i així compartir una estona enriquidora. A l’acte ens acompanyaran l’Elena Almeda, autora del llibre, i Ramon Gasch, pintor i reconegut escriptor, especialitzat en novel·la històrica. Aquest últim compta amb nombroses obres publicades, la última: “Llaços de sang”.

Preu

Gratuït

Afegeix als teus calendaris

Google Calendar

iCal