Agenda

Carregant Esdeveniments

Presentació del grup d’agenciament afectiu

Data

13.09.19 a les 17.00

Sofreixes en les relaciones amb les altres, amb la vida i/o amb tu mateixa? T’enganxes fàcilment a relacions que et desestabilitzen?  Repeteixes patrons en el que has de fer un sobreesforç per sentir-te segura? Desitges aprendre a estimar i estimar-te a la vegada?

L’associació GAEDE et proposem participar a la 8ª convocatòria del nostre Grup d’Agenciament Afectiu, obert a totes les persones que desitgin millorar la qualitat de les seves relacions i especialment dedicat a Persones Altament Sensibles i/o que manifestin símptomes de Dependència Emocional o altres Trastorns de l’Afectivitat (Relacions Narcisistes, TLP, Codependència, Addiccions Emocionals, etc.)

Objectius:  Alliberar la creativitat en la vida psicoafectiva. Aprendre a estimar estimant (identificant i intervenint bloquejos i estratègies compensatòries). Identificar i atendre patrons disfuncionals en la configuració afectiva personal. Cuidar del cos emocional establint límits funcionals i espais segurs de contenció. Integrar-se en l’àmbit socioafectiu de manera adequada a la pròpia sensibilitat.

Metodologia: Educació psicoafectiva eclèctica basada en el desenvolupament de pensament psicològic profund. Tractament en grup de traumes basats en la vergonya, negació o blogueig.
Experimentació en grup d’un entorn de subjecció segura on validar les pròpies emocions.
Reparentalizació a través de la identitat generada en grup. Tractament de la reactivitat a curt i llarg termini (desconfiança, por, rebuig, …)

Tècniques:  Suport mutu. Aprenentatge dialògic. Focusing (reconnexió emocional a través del cos) Artteràpia. Teatre terapèutic. Alliberament de cuirasses.

Per a més informació pots consultar la pàgina web de GAEDE.

és necessari reservar la teva plaça escrivint al correu electrònic [email protected].

Organitza: GAEDE

Preu

Gratuït

Afegeix als teus calendaris

Google Calendar

iCal

Configuració de cookies


Tanca Més informació