Agenda

Carregant Esdeveniments

Presentació del Grup Terapèutic (9ª convocatòria)

Data

2 octubre a les 17.00

Iniciem un any més el Grup de treball terapèutic especialitzat en dependència emocional i/o dificultats per a establir relacions afectives segures. Un espai dedicat a l’estudi de la lògica de l’amor per al desenvolupament d’un pensament amorós. El nostre tema és l’amor. La revolució ocorre on no es veu a simple vista.

Dirigit a totes les persones que desitgin millorar el nivell de consciència i la qualitat en les seves relacions afectives (amb les altres, amb la vida, amb si mateixes).

La nostra manera d’estimar, així com la persona que som, sorgeix dels patrons adquirits en l’entorn emocional en el qual vam néixer. Aquests guions desitgen reconèixer-se a si mateixos, arribar a aprehendre el seu sentit profund, de manera que, seguint la lògica de l’amor, se’ls permeti el canvi i la transformació.

A causa del COVID, les places estan limitades per a un grup de no més de 10 persones, respectant totes les normes de seguretat vigents en aquell moment. Per això és important la inscripció prèvia. Per a garantir la participació, es podria establir una segona data si fos necessari. Es realitzarà una sessió online per a totes aquelles que no pugueu o preferiu no desplaçar-vos, també amb inscripció prèvia.

Més informació i inscripció prèvia a http://www.gaede.cat/

Organitza: GAEDE

Preu

Gratuït

Afegeix als teus calendaris

Google Calendar

iCal