Agenda

Carregant Esdeveniments

Presentació del llibre del Clownia Festival, a càrrec de Txarango

Data

25.06.19 a les 20.00

La història del Clownia Festival va començar amb un conte. Un conte teixit entre amics que parlava de Clownia; la ciutat llunyana. Era la història d’un món millor i, aquell hivern del 2010, va ser explicada per primera vegada dalt d’un escenari donant el tret de sortida a la primera gira de Txarango. Quatre anys després els membres del grup van pensar que si havien imaginat la ciutat Clownia, també podien intentar construir-la. I cinc anys després, aquí estan. Amb la 5a edició del festival i totes les entrades exhaurides.

El Clownia és un festival que, a través de la cultura, pretén contribuir a la transformació de la societat. La cultura transformadora és aquella que ajuda a comprendre i actuar críticament en la societat en la que vivim, per superar la desigualtat i la dominació; és la que connecta la reflexió amb l’acció; és el que queda després de cada experiència transformadora i que, a la vegada, augmenta el bagatge per a les següents.

El Festival Clownia entén la cultura com a una part intrínseca a totes les persones i les comunitats, sovint relegada a un segon terme o concebuda només com a un element accessori. El festival vol posar la cultura al centre del quadre i vol reivindicar el paper que tenen les arts com a elements vertebradors de les comunitats i de les idees transformadores.

I és així com com neix el llibre del Clownia Festival. Un llibre on hi trobarem cultura transformadora, territori i comunitat, solidaritat i justícia global, economia social i solidària, anticapitalisme i feminisme, sostenibilitat i mediambient. Hi trobarem 5 anys d’anècdotes i històries.

El passat 23 d’abril la banda ja va publicar ‘Anem lluny. El llibre de la gira d’El Cor de la Terra’. Un viatge al llarg de l’aventura del seu darrer disc; dels indrets que van veure néixer les cançons fins al darrer concert de la gira. T’esperem dimarts 25 de juny a les 20h per descobrir la segona entrega de la col·lecció.

Benvinguts a la ciutat llunyana.

Fotografia: Twitter del Clownia Festival

 

Preu

Gratuït

Afegeix als teus calendaris

Google Calendar

iCal