Agenda

Carregant Esdeveniments

Presentació del llibre “L’any sense primavera” de Jordi Borràs i Estel Solè

Data

23 febrer a les 19.00

El fotògraf Jordi Borràs i l’escriptora, dramaturga i actriu Estel Solé han posat paraules i imatges als mesos de confinament i el resultat n’és el llibre “L’any sense primavera”.

El fotoperiodista Jordi Borràs és el gran documentalista gràfic del nostre país, testimoni en primera línia de les històries més impactants i vitals en temps de canvi i d’incertesa. Aquest llibre vol retre homenatge al nostre personal sanitari. Als nostres malalts. Als nostres infants. Als qui ja no hi són. Als qui vindran. Al personal de la neteja. A la pagesia. Als professionals que mai van deixar de treballar per cuidar-nos. A la vida. A la cultura. A tot allò que ens ha mantingut alçats en un dels moments més foscos de la nostra història recent. A tot allò que la pandèmia ens ha arrabassat, començant per la primavera. Al futur. A l’esperança.

Estel Solé, que va ser mare durant el confinament, posa paraules a les magnífiques imatges de Jordi Borràs i dona veu a una sèrie de personatges que reflecteixen qui hem estat tots nosaltres en aquests temps estranys. Són uns textos commovedors i emocionants que converteixen aquest llibre en un record imprescindible del nostre present col·lectiu.

Una conversa entre Jordi Borràs i Estel Solé, conduïda per Emma Llésera.

En col·laboració amb la llibreria Dit i Fet.

Inscripció prèvia fent clic aquí.

Preu

Gratuït

Afegeix als teus calendaris

Google Calendar

iCal