Agenda

Carregant Esdeveniments

Projecció: K2 Basecamp: to be or not to be…

Data

20.04.23 a les 19.00

“Veure amb el meus ulls el K2 i resseguir des del Camp Base sud les seves mítiques vies d’ascens, havien estat el meu somni des de jove. Havia devorat ja tots els llibres i novel·les sobre el K2, i físicament estava preparat per a afrontar el repte de quasi bé tres setmanes d’intens trek al Baltoro.

Tot estava preparat per a l’estiu del 2020 pero va venir la pandèmia…I dos estius després, al 2022, va venir finalment l’aventura.

Pero el canvi climàtic i la desorganització local es van conjuminar per a convertir el que havia de ser un gran somni en un veritable malson, on alguns dies manava l’instint de pura supervivència…

Sortosament varem poder rectificar a temps i, deixant per a més endavant tornar al K2, vàrem encara poder gaudir de dies meravellosos enfront de gegants com el Nanga Parbat, el Rakaposhi i el Ladyfinger.

Una experiència agredolça que compartiré amb vosaltres.” Manel Martinez.

Un cop acabada la projecció i els comentaris, qui vulgui pot quedar-se a fer un pica pica de “jo poso” (porta una ració de menjar i de beure i compartim)

També es podrà seguir TELEMATICAMENT, envieu sol.licitud de participació a secretaria@cordada si voleu fer aquesta opció. (màxim 5 persones no sòcies)

Si voleu venir presencial no cal reservar plaça

Preu

Gratuït

Afegeix als teus calendaris

Google Calendar

iCal

Configuració de cookies


Tanca Més informació