Agenda

Carregant Esdeveniments

Ruta: Sant Andreu cooperativista

Data

10.12.19 a les 18.00

L’organització Matriu ens proposa una ruta per conèixer part del passat i del present cooperativista de Sant Andreu de Palomar.

Sant Andreu és i ha estat un territori amb molta vida associativa, cultural i cooperativista, on les dones han jugat i juguen un paper central en la construcció i recreació quotidiana de la vida col·lectiva. Un espai on dia a dia les classes populars construeixen sobirania cultural i econòmica en sentit ampli: garantir l’accés a la cultura i l’oci no consumista, promoure l’autoorganització per accedir a un habitatge i autogestionar diferents dimensions de la vida quotidiana. Amb aquesta ruta coneixerem diversos espais col·lectius i cooperatives de Sant Andreu, per saber com funcionen i reconèixer el potencial del cooperativisme per formar comunitat i garantir unes vides dignes, alegres i combatives!

Aquesta activitat inicia una sèrie de monogràfics que Matriu realitzarà a partir del febrer a l’Ateneu L’Harmonia per compartir eines sobre l’aplicació de la mirada feminista i de les cures a cooperatives i projectes autogestionats.

El punt de trobada serà a les 18h als Jardins Elissa Garcia.

Organitza: Matriu amb la col·laboració de Ciutat Invisible i Coòpolis

Acte de Festa Major

Preu

Gratuït

Afegeix als teus calendaris

Google Calendar

iCal