Agenda

Carregant Esdeveniments

Soroll i Glitter Fest

Data

5 abril - 6 abril

Cansades del masclisme a l’escena hardcore i punk, al Soroll i Glitter volen que la música resoni amb força des de la dissidència i disconformitat.

Aquesta proposta, arriba amb força i amb ganes que durant els dos dies del festival l’autogestió i el transfeminisme siguin els protagonistes.

Divendres 5 d’abril

18h Taller de sonorització per dones i identitats dissidents
A càrrec de Senka i Yau, coneixerem els elements bàsics per a sonoritzar un concert underground, per a què serveix cada un, com es connecten, el procés de sonorització/equalització, els problemes més comuns i com resoldre’ls mitjançant una part teòrica i pràctica.

 19h Presentació fanzine “Un inner circle propio”
Metal extrem contra tota opressió amb @eyelinerhxcnpunk , analitzarem l’escena del metal extrem des d’una perspectiva antifeixista i transfeminista. Coneixerem grups i projectes afins políticament realitzats per dones i identitats no hegemòniques dins del metal, per reivindicar i visibilitzar la seva presència dins de l’escena, creant i resignificant un Inner Circle propi entès com a refugi, com a espai a l’imaginari col·lectiu on capiguem totes. Contra l’hegemonia cis-hetero-patriarcal, racista i feixista que ens oprimeix.

20h Sopar de Food Not Bombs

21h Concerts: Hydra, Spiruline, Gaua, Metrics

 

Dissabte 6 d’abril

11h Xerrada sobre la representació al cinema underground de les dones i altres dissidències
A càrrec de @cine__am que partirà de la pregutna: Trencar el cànon cinematogràfic suposa fer fallida les estructures socials establertes?
Farem un recorregut sobre els referents dins del cinema underground i la representació de les diferents identitats de gènere.

12h Taller fanzine comunitari Soroll i Glitter
A càrrec d’ @uterzine
Si vols passar una bona estona expressant-te i experimentant en col·lectivitat, no ho pensis més i fem-ho juntis! El material està inclòs.
Apunta’t enviant un email a [email protected] PLACES LIMITADES.

12h Fira d’autoedició: Fanzines, joies, catifes, llibres, complements, pins, vinils, il·lustracions i moltes coses més (recordeu portar diners en efectiu).

14h Dinar a càrrec de Mujeres Migrantes y Diversas

18h Concerts: Molestya, Lucy, Meconio, Pvssydonia, Campamento, Chippewa, Les Salvatges, Dj Karmelas

 

ENTRADES:

Les entrades es compren via email [email protected]
Es podrà pagar via bizum o transferència. També hi haurà entrades el mateix dia però tindran un cost una mica més elevat.

Abonament dos dies + merchandising: 30€

Abonament dos dies anticipada: 20€

Divendres 5/4 (anticipada): 10€

Dissabte 6/4 (anticipada): 12€

 

 

Preu

Afegeix als teus calendaris

Google Calendar

iCal

Configuració de cookies


Tanca Més informació