Agenda

Carregant Esdeveniments

Taller de hip-hop “Rimant Rumors” i presentació de la Comissió Jove de l’Ateneu

Data

21.04.18 a les 16.00

Ets jove? Tenim una proposta per a tu! Et convidem a un taller on construirem rimes per tal de fer servir la música com a eina anti rumors i de cohesió social. Aquesta activitat sociocultural contribuirà a seguir treballant per desmuntar els rumors i estereotips sobre les persones d’origens culturals diversos que poden tenir els i les joves i que dificulten la convivència, les relacions interculturals i el respecte. Aquesta activitat presenta el hip-hop com una eina per mostrar la diversitat cultural i sensibilitzar sobre els prejudicis i els rumors, donant als joves una oportunitat d’expressar-se a través del llenguatge que els són familiars com el ball i la música. Només cal portar la veu i les ganes de rimar; nosaltres hi posem el ritme i el so!

Programa del taller:

    • Xerrada-presentació del taller amb Pol Bassols, membre del grup de música barceloní Subversa, i la ballarina Clara Thomson.
    • Breu introducció al hip-hop com a moviment cultural universal i reivindicatiu, audició i projecció de músiques amb missatge antiracista i introducció als rumors i prejudicis vinculats amb la diversitat cultural.
    • A la segona part del taller, els joves us dividireu en grups i emplenareu les plantilles amb rimes antirumors per crear la vostra cançó.
    • La tercera part és una classe magistral de ball, on aprendràs algunes coreografies!

Per realitzar aquest taller és necessària la inscripció prèvia escrivint un correu electrònic a [email protected]

Per més informació pots fer clic aquí.

Organitza: Xarxa BCN Antirumors i Comissió jove

Preu

Gratuït

Afegeix als teus calendaris

Google Calendar

iCal

Configuració de cookies


Tanca Més informació