Agenda

Carregant Esdeveniments

Taller: Estratègies per facilitar la vida de les persones amb Síndrome d’Asperger

Data

30.03.19 a les 18.00

Per segon cop vindrà a L’Harmonia la Dra. Maria Portella, psicòloga experta en Neurociència i  autora de l’emotiu i aclaridor llibre ‘Mundos invisibles. El espectro autista explicado por una madre neurocientífica’.

En aquesta ocasió ens ha preparat un taller tan plaent com instructiu, adreçat a persones amb Síndrome d’Asperger, familiars, professionals, estudiants i a qualsevol persona amb curiositat i interès per aprendre.

Animem especialment la participació d’adolescents, joves i adults amb Síndrome d’Asperger, i altres neurodiversitats, perquè podran entendre científicament aspectes de la seva condició, explicats amb una gran professionalitat i empatia.

A la part final del taller, la Dra. Maria mirarà de respondre les preguntes que vulguin fer les persones participants.

Interpretant els mecanismes del funcionament del cervell, la Dra. Maria ens compartirà diferents estratègies pràctiques que faciliten el dia a dia de les persones amb Síndrome d’Asperger, és a dir, amb una condició de vida inclosa dins l’espectre autista.

Aquesta neurodiversitat fa que percebin el món d’una manera singular, amb certes dificultats per encaixar i relacionar-se en un entorn social encara poc informat i preparat per a que puguin desenvolupar els seus talents i tenir una vida autònoma i plena.

Organitza: G.A.M. Asperger

 

Preu

Gratuït

Afegeix als teus calendaris

Google Calendar

iCal