Taller obert: Aprenent a estimar | Ateneu L'Harmonia | Gestió comunitària a Sant Andreu de Palomar

Agenda

Carregant Esdeveniments

Taller obert: Aprenent a estimar

Data

10 setembre a les 18.00

GAEDE som una entitat dedicada a atendre persones altament sensibles, casos de dependència emocional i altres dificultats a l’hora de relacionar-nos i establir vincles d’igual a igual. El nostre tema és l’amor, i per tant, us proposem una activitat amb la qual detenir l’automàtic d’allò que vam entendre que era l’amor, i que potser ara cal repensar.

Per a les persones interessades a participar en el grup de treball a l’Harmonia. Aquesta activitat dóna pas a accedir-hi, ja que es requereix almenys haver participat prèviament en una activitat oberta. Segons A. Washton & D. Boundy, el programa terapèutic amb millor pronòstic resulta de la teràpia de grup acompanyada d’atenció individual.

A l’associació portem 11 anys atenent casos de codependència, addiccions afectives, neurosis, depressió, trastorn límit de la personalitat, etc. No permetis que tot depengui de tu, aprenguem a participar, a pertànyer, a deixar de controlar, a establir límits saludables, a estar braç a braç amb els altres, amb la vida i amb tu mateixa.

“Aprendre a estimar parteix de la base, no de què un no sap estimar, sinó que el seu saber estimar té història, té profunditat, i requereix temps, espai i energia, per a aprendre de si mateix” S. Ferré

Més informació: https://www.gaede.cat/

Places limitades.

Per participar, cal la inscripció prèvia a gaede@gaede.cat

Organitza: GAEDE

Preu

Gratuït

Afegeix als teus calendaris

Google Calendar

iCal