Agenda

Carregant Esdeveniments

Scarlets Diamond & The Femme Soul Band + Dj Nittah

Data

01.12.17 a les 22.00

La Festa Major és sinònim de música, i el primer divendres de Festa Major us proposem el concert Scarlets & The Femme Soul Band amb una sessió amb DJ Nittah per acabar la nit. Scarlets & The Femme Soul band és una banda de Soul femenina formada pel poderós trio de veus Lyona Martí, Ivet Vidal i Brigitte Emaga, acompanyades de la Femme Soul Band, tres noies especialistes en Soul i R&B que fan de Scarlets & the Femme Soul Band una experiència vibrant.

La banda musical Scarlets Diamond & The Femme Soul band neix de la col·laboració d’ambdues bandes. Les Scarlet’s es caracteritzen per la unió de tres potents veus amb molta personalitat, amb una estètica impactant i un espectacle en viu que ens recorda a artistes com The Supremes, Destiny’s Child o TLC. Un dels punts més característiques de les Scarlet’s és que sempre s’acompanyen a l’escenari de dones músics, donant un punt de fortalesa femenina a l’escenari que les fa úniques en l’àmbit nacional.

La Femme Soul Band és el punt distintiu que dóna caràcter i fa que les Scarlets Diamond es diferenciï de la resta de grups de soul del panorama musical, ja que aquesta formació de soul està composta per 6 dones músics especialitzades en soul i R&B. Així doncs, a les tres cantants del grup Scarlets, les acompanyen una teclista, una bateria i una baixista. Veure aquestes sis dones en directe sobre un escenari tocant en viu és tota una experiència!

La barra de begudes la portarà el col·lectiu de Festes Feministes de Sant Andreu de Palomar.

Acte de Festa Major!

Per més informació podeu consultar la seva pàgina web i la seva pàgina de facebook.

 

 

Preu

Gratuït

Afegeix als teus calendaris

Google Calendar

iCal