Agenda

Carregant Esdeveniments

Veus contra el Masclisme amb Musical Prescription: Women at the controls

Data

16.11.19 a les 19.00

Mentre llegeixes això, una dona acaba de patir una agressió sexual. I si ho llegeixes d’aquí una estona o demà, igual. I si ho haguessis llegit ahir, també.
Es calcula que cada dues hores un home agredeix sexualment una dona. Bé, no és “un” home… compteu quants poden ser. No és “una” dona, tampoc. Compteu. Comptem-nos.

A L’Harmonia ho volem comptar i contar. Aquestes i totes les altres agressions masclistes, les que no passen cada X hores, ni minuts, ni segons. Perquè no passen, hi són. Enganxades a les paraules, les tanques publicitàries, els gestos. Comptem-les i contem-nos què fer. I cantem-nos, també, com les derrotarem. (Mar Vallecillos)

Arriba la 3a edició de Musical Prescription i en aquesta ocasió, tot amb veu de dona! Albeta Franklin, Bet Bone, Yvette Erre, Selektah Elektra i La Hungara seran les encarregades de fer-nos ballar fins que ens facin mal els peus!

ALBETA FRANKLYN
Originària de la Llacuna (Altíssim Penedès) i resident al VallèsOriental, és dj habitual dels saraus mod de per aquestes galàxies i de les del més enllà. Com a experta en la matèria i per enllustrar la pista de ball ens durà una fina dosi de northern soul, r&b i pinzellades boogaloo.

BET BONE
Criada, crescuda i resident a Olesa de Montserrat, poble insígnia i faldilla de la sagrada muntanya que il·lumina el nostre poble, la Bet té molt clar el que ens durà en aquesta ocasió. Una curosa selecció de temes amb veus femenines, des del soul al reggae. Un win-win en tota regla, vaja.

SELEKTAH ELEKTRA
Ballarina i selectora andreuenca de la vella escola, ha estat membre d’una de les crews de hip hop underground més actives i mítiques del nostre poble, la molt recordada San Andrés Posse. Us podem assegurar que la formula no falla: Old school per la vena i una col·lecció de beats, soul i breaks interpretats per dones que us transportaran directament a algun suburbi novaiorquès de principis dels 90.

LA HúNGARA
Dj andreuenca i resident, originària de Budapest. Forma part de la Musical Prescription Crew des dels seus inicis. S’estrena per regalar-nos tots aquells temes que tothom estima en secret però que no s’atreveix a reconèixer. Us diuen res els noms de New Order, The Communards o OMD? Suposem que sí, sinó quedeu-vos amb que és ballaruca vintage i vuitantera de la bona, new wave contra les polítiques de Viktor Orbán.

YVETTE ERRE
Clotenca i vella coneguda de l’escena underground. Amb el seu segell Cuerdas Fuera ha incentivat l’escena synthpunk, fent-la crèixer i dotant-la de nous referents. Ens portarà el bo i millor del powerpop i el punk més frenètic, destraler i irreverent. Pogo time!

Com sempre bon ambient, bona música, gratuït. Dansaires-friendly.

Per a més informació pots consultar l’instagram del col·lectiu o contactar-los a musicalprescription@gmail.com

 

Preu

Gratuït

Afegeix als teus calendaris

Google Calendar

iCal