Agenda

Carregant Esdeveniments

Veus contra el masclisme: Concert amb María Ruiz i Eva Sierra

Data

15.03.19 a les 22.00

Mentre llegeixes això, una dona acaba de patir una agressió sexual. I si ho llegeixes d’aquí una estona o demà, igual. I si ho haguessis llegit ahir, també.
Es calcula que cada dues hores un home agredeix sexualment una dona. Bé, no és “un” home… compteu quants poden ser. No és “una” dona, tampoc. Compteu. Comptem-nos.

A L’Harmonia ho volem comptar i contar. Aquestes i totes les altres agressions masclistes, les que no passen cada X hores, ni minuts, ni segons. Perquè no passen, hi són. Enganxades a les paraules, les tanques publicitàries, els gestos. Comptem-les i contem-nos què fer. I cantem-nos, també, com les derrotarem. (Mar Vallecillos)

María Ruiz i Eva Sierra fan parada a Barcelona per fer-nos gaudir amb les seves veus i guitarra de bon ambient. Lletres feministes que fugen del conformisme.

Eva Sierra és una cantautora madrilenya que transmet la seva força i emocions a través de la música. El desembre de 2017 va veure la llum el seu primer LP ‘Intermitente’, fet conjuntament amb Iker García, guitarrista que l’acompanya a la gira.

María Ruiz és cantautora feminista i educadora social, nascuda en un poble d’Alacant i resident a Madrid. Dedica la seva vida a la música i a l’educació, principalment en matèria de gènere, feminista i artística. Va llançar el seu disc ‘Metamorfosis’ l’any 207 i no ha parat de girar per tot el país.

Ambdues formen part del col·lectiu ‘Arte mujé’, on militen activament. Es tracta d’un col·lectiu feminista format per 23 dones, procedents de diferents disciplines artístiques. El seu objectiu es centra en fer pedagogia del feminisme des de les arts escèniques.
A més, comptarem amb la presentació de l’espectacle i amb un monòleg a càrrec de l’andreuenca Diana Dibau!

Preu

Gratuït

Afegeix als teus calendaris

Google Calendar

iCal