Agenda

Carregant Esdeveniments

Veus contra el masclisme. Exposició: A pelo!

Data

2 novembre - 13 novembre

Mentre llegeixes això, una dona acaba de patir una agressió sexual. I si ho llegeixes d’aquí una estona o demà, igual. I si ho haguessis llegit ahir, també.

Es calcula que cada dues hores un home agredeix sexualment una dona. Bé, no és “un” home… compteu quants poden ser. No és “una” dona, tampoc. Compteu. Comptem-nos.

A L’Harmonia ho volem comptar i contar. Aquestes i totes les altres agressions masclistes, les que no passen cada X hores, ni minuts, ni segons. Perquè no passen, hi són. Enganxades a les paraules, les tanques publicitàries, els gestos. Comptem-les i contem-nos què fer. I cantem-nos, també, com les derrotarem. (Mar Vallecillos)

A pelo! va néixer del cap brillant de dos pelonas, Lidia i Júlia, que decideixen sortir de l’armari després d’estar tancades en ell durant dècades i els sembla inadmissible que al googlear “alopècia” només es trobin clíniques dermatològiques amb lemes tan acolorits com “soluciona el teu problema de cabell”. Més tard se’ls van unir MC, Núria, Eli, Teresa, Ángeles, Montse, … I moltes més!

Portem l’associació de manera voluntària compaginant-la amb els nostres treballs, família, etc… No som professionals de la salut mental ni dermatòlogues. A pèl! és el grup d’amigues que ens hagués agradat trobar quan se’ns va dir que teníem alopècia.

Des que va començar aquesta aventura no hem parat: hem xatejat amb pelonas de tota Llatinoamèrica i Espanya, hem visitat unes altres pelonas molonas que també treuen temps d’on sigui per a fer grups de suport en Facebook, hem viatjat a Anglaterra a conèixer Alopècia UK, hem après ganchillo, …

A pèl és per a tu si tens clapas, ets pelona, t’has rapat o si el teu fill/a és pelón. És igual la causa o tipus del teu pelonez: a talps, total, difusa,… en A pèl! fem costat a tots els pelones que així ho desitgin, sobretot a dones i nens..

Vine a la inauguració el proper 5 de novembre a les 19h! Comptarem amb la presència de les persones membres del col·lectiu.

 

Preu

Gratuït

Afegeix als teus calendaris

Google Calendar

iCal