Agenda

Carregant Esdeveniments

Veus contra el Masclisme: Ivette Nadal

Data

15.11.19 a les 20.00

Mentre llegeixes això, una dona acaba de patir una agressió sexual. I si ho llegeixes d’aquí una estona o demà, igual. I si ho haguessis llegit ahir, també.
Es calcula que cada dues hores un home agredeix sexualment una dona. Bé, no és “un” home… compteu quants poden ser. No és “una” dona, tampoc. Compteu. Comptem-nos.

A L’Harmonia ho volem comptar i contar. Aquestes i totes les altres agressions masclistes, les que no passen cada X hores, ni minuts, ni segons. Perquè no passen, hi són. Enganxades a les paraules, les tanques publicitàries, els gestos. Comptem-les i contem-nos què fer. I cantem-nos, també, com les derrotarem. (Mar Vallecillos)

Ivette Nadal, cantautora de Granollers, ens presenta l’espectacle poètic i musical ‘Arbres Mar, en concert’ on combina les cançons dels seus últims treballs editats: el disc ‘Tornar a mare’ i el llibre de poemes ‘Arbres, mars en desconcert’. L’acompanya a l’escenari el músic de Formentera Caïm Riba. Un espectacle de format reduït a dues veus i dues guitarres acústiques, combinat amb elèctriques i distorsions. Ivette Nadal canta i recita amb una veu personal, contundent i profunda, allunyant-se dels cànons habituals de la cançó d’autor del nostre país i acompanyada del músic Caïm Riba, convertint el directe amb uns nous arranjaments amb un so cosmopolità.

Preu

Gratuït

Afegeix als teus calendaris

Google Calendar

iCal