Agenda

Carregant Esdeveniments

Veus contra el masclisme. IX Cicle de cinema i salut mental: Projecció de “Fat Front”

Data

11 novembre a les 18.00

Mentre llegeixes això, una dona acaba de patir una agressió sexual. I si ho llegeixes d’aquí una estona o demà, igual. I si ho haguessis llegit ahir, també.

Es calcula que cada dues hores un home agredeix sexualment una dona. Bé, no és “un” home… compteu quants poden ser. No és “una” dona, tampoc. Compteu. Comptem-nos.

A L’Harmonia ho volem comptar i contar. Aquestes i totes les altres agressions masclistes, les que no passen cada X hores, ni minuts, ni segons. Perquè no passen, hi són. Enganxades a les paraules, les tanques publicitàries, els gestos. Comptem-les i contem-nos què fer. I cantem-nos, també, com les derrotarem. (Mar Vallecillos)

En col·laboració amb el Cicle de Cinema i Salut Mental, projecció del documental Fat Front, integrat també dintre de les activitats del Veus contra el Masclisme. 

Quatre dones orgulloses d’estar grosses lideren una revolució contra els cànons de bellesa en aquest documental que canvia la manera en què veiem els cossos. Com a part dels moviments que apunten a canviar els estàndars de bellesa i cos, el documental ofereix una visió poderosa i inspiradora de la vida del activisme corporal. 

Preu

Gratuït

Afegeix als teus calendaris

Google Calendar

iCal