Veus contra el masclisme. Taula d'experiències: Com s’integra la mirada de les cures als col·lectius? | Ateneu L'Harmonia | Gestió comunitària a Sant Andreu de Palomar

Agenda

Carregant Esdeveniments

Veus contra el masclisme. Taula d’experiències: Com s’integra la mirada de les cures als col·lectius?

Data

19.03.20 a les 18.00

Mentre llegeixes això, una dona acaba de patir una agressió sexual. I si ho llegeixes d’aquí una estona o demà, igual. I si ho haguessis llegit ahir, també.
Es calcula que cada dues hores un home agredeix sexualment una dona. Bé, no és “un” home… compteu quants poden ser. No és “una” dona, tampoc. Compteu. Comptem-nos.

A L’Harmonia ho volem comptar i contar. Aquestes i totes les altres agressions masclistes, les que no passen cada X hores, ni minuts, ni segons. Perquè no passen, hi són. Enganxades a les paraules, les tanques publicitàries, els gestos. Comptem-les i contem-nos què fer. I cantem-nos, també, com les derrotarem. (Mar Vallecillos)

L’Associació Matriu ens proposa una taula rodona on comptarem amb la participació  de diverses dones de projectes d’auto-ocupació, auto-gestió i suport mutu i conversarem sobre com s’integra la mirada de les cures als col·lectius.

Preu

Gratuït

Afegeix als teus calendaris

Google Calendar

iCal